Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!

AVG Antivirus 2019 - 1 enhed

AVG AntiVirus er et velkendt antivirusprogram, der beskytter og sikrer din computer imod alle typer af virus, malware og rootkits. Denne version af AVG AntiVirus er på dansk og målrettet den private computerbruger, der ønsker en høj grad af sikkerhed og brugervenlighed.


Hvilke fordele får du med til AVG AntiVirus?

- AVGs egen, prisvindende, antivirusteknologi som har vundet et utal af priser og hædersbevisninger verden over.

- Et "sikkerhedsskjold" som sørger for at begrænse adgangen til din computer og samtidigt scanner alt downloadet data for virus og malware.

- En "links-scanner" som kompetent og effektivt scanner alle de links som vises i din browser. Er et farligt link tilstede, så blokerer AVG AntiVirus linket med det samme.

En af de mest respekterede og objektivt-uafhængige IT-sikkerhedsorganisationer, AV-Test, har testet AVG Antivirus for antivirusprogrammets evne til at beskytte imod virus, reparere en computer efter et virusangreb og generel brugervenlighed - testresultaterne fra AV-Test viser, at AVG Antivirus placerer sig i toppen blandt de bedste til disse opgaver.

Som antivirusprogram anvender AVG Antivirus adskillige lag af beskyttelse. Det første lag i programmet er det traditionelle antivirusmodul, der opdager og genkender virustrusler ved at matche deres adfærd eller virkeområde op imod en online database som indeholder alle kendte trusler. Denne database, som vedligeholdes af AVG, sikrer også din computer imod spyware, adware og phishing infektioner som er på udkig efter at stjæle personlige oplysninger fra brugeren.

Det næste lag er modulet AVG Resident Shield (kaldet beskyttelses-skjoldet på dansk), der både forhindrer brugeren i at downloade og åbne malware-inficerede filer. Hver eneste dag slipper hackere og ondsindede cyberkriminelle nye virus- og malware trusler løs på internettet, eller via falske mails, og disser trusler bliver først registreret i f. eks traditionelle online databaser efter nogle timer eller dage. AVG går skridtet videre og indsamler data fra de allernyeste trusler fra et stort netværk af brugere som har valgt at dele disse informationer med AVG - her er det vigtigt at nævne, at der ikke er tale om overvågning af brugerens aktiviteter, men blot overvågning og registrering af forsøg på virusangreb på brugerens computer eller andre registrerede trusselsscenarier.

Så snart et spritnyt trusselsbillede opstår vil AVG registrere truslen i sin online database og automatisk sende sikkerhedsopdateringer til alle abonnementer på deres sikkerhedsprogrammer. Som bruger vil du ofte ikke lægge mærke til disse sikkerhedsopdateringer eller et lille popup-vindue vil bede dig bekræfte, at nye opdateringer må installeres i AVG Antivirus eller tilsvarende version af AVG.

I forhold til brugervenlighed, så gør AVG Antivirus meget for ikke at virke som et forstyrrende element. AVG Antivirus arbejder lydløst i værktøjslinjen og afventer, at computeren bliver passiv og vil så afvikle en scanning i de perioder, hvor du alligevel ikke arbejder aktivt med computeren. AVG Antivirus er så intelligent indrettet, at har programmet allerede scannet en specifik fil så vil den ikke scanne filen én gang til så længe der ikke er foretaget ændringer til filen eller relaterede filer.

På sociale platforme som Facebook og Twitter vil AVG Antivirus gennemgå og scanne de links som synliggøres på f. eks din væg på Facebook - det tilknyttede modul hedder "AVG Social Networking Protection" og aktiveres ved selve installationen af AVG Antivirus (du kan altid deaktivere det, hvis du ønsker).

Når du anvender en søgemaskine på internettet, f. eks Google.dk, så vil AVG Antivirus også assistere dig i at vælge sikre søgeresultater. Ved siden af hvert søgeresultat vil AVG Antivirus oplyse en såkaldt "sikkerhedsscore" som er en opsummering/bedømmelse af den pågældende hjemmesides sikkerhedsniveau - er niveauet og scoren lav, så bør du ikke klikke dig videre til hjemmesiden.

AVG Antivirus er som udgangspunkt på dansk, men du kan vælge at installere programmet under et andet sprog. Understøtter både 32-bit og 64-bit under samtlige versioner af Microsoft Windows XP og nyere versioner.


Systemkrav

Understøtter Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
159 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: AVG

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10