Regular price: 179.0000 DKK 179 In stock! Order now!

AVG Internet Security 2019 - 1 enhed

Som sikkerhedspakke giver AVG Internet Security dig en komplet sikkerhedsløsning, både med hensyn til antivirus og alle de andre cybertrusler som man bør sikre sin computer og privatliv imod. Det betyder bla., at AVG Internet Security kan bryste sig med moduler til anti-spam og en effektiv firewall som holder hackere og farlig datatrafik fra din computer.


Hvad får jeg med til AVG Internet Security?

- Samme funktioner som i AVG Antivirus

- Antispam til indbakken i dit e-mailprogram. Blokerer spam e-mails og sætter den i karantæne i en speciel spam-mappe. Velegnet til Outlook eller Thunderbird klienterne.

- Online web-beskyttelse når du bruger netbank eller shopper i webshops. Åbner et separat, virtuelt, browservindue som det er 100% sikkert at indtaste kodeord og kreditkort oplysninger i.

- Blokerer imod alle former for hacker-angreb imod din computer og din personlig data.

AVG Internet Security anvender en avanceret antivirus-teknologi, hvis primære formål selvfølgelig er at spotte og neutralisere virusangreb. Alle åbne kanaler/kilder til din computer bliver overvåget døgnet rundt af antivirusprogrammet - det betyder, at AVG Internet Security med sin firewall scanner alt datatrafik fra internettet, optiske drev (DVD, CD, Blu-ray), eksterne drev som f. eks en ekstern harddisk, alle indgående e-mails for farlige links og vedhæftninger, links modtaget via chat-klienter, links som optræder på sociale medier som f. eks Facebook og filer/data som deles via P2P og fildelingsklienter.

Yderligere funktioner i AVG Internet Security tilfører bla. en link-scanner som rådgiver om potentielt farlige hjemmesider - funktionen hedder "AVG LinkScanner" og er i stand til at rådgive dig om en hjemmesides sikkerhedsniveau direkte i søgeresultaterne i f. eks Google.dk. Foretager du f. eks en søgning på Google.dk efter "billige løbesko" vil du sikkert blive præsenteret for en del hjemmesider, der sælger løbesko - men selve søgeresultaterne vil normalt ikke give nogen indikation på om en specifik hjemmeside er sikker at handle på. AVG LinkScanner derimod viser et lille ikon ved hvert søgeresultat, så du nemt, og på en overskuelig måde, kan vælge de troværdige og sikre hjemmesider som sælger f. eks løbesko eller de produkter du nu er på udkig efter (AVG LinkScanner virker på nuværende tidspunkt med Google og Yahoo søgemaskinerne).

Bevæger du dig ofte på sociale medier som Facebook, Twitter eller MySpace vil du sikkert nikke genkendende til alle de links man som bruger bliver præsenteret for. Det er ingen hemmelighed, at en stor del af f. eks de links du ser på din Facebook væg ikke nødvendigvis er skadelige, men nok må betragtes som spam - AVG Internet Security vil gå ind og scanne de links du bliver præsenteret for via disse sociale medier og er de links direkte skadelige, så vil du blive advaret om det inden du klikker dig videre. Samtidigt forhindrer AVG Internet Security, at du automatisk får delt skadelige eller spam-lignende links med dine venner - der er ikke noget værre, end at få delt et link med tætte venner og linket så viser sig at være til mere skade end gavn.

Den firewall som er aktiv med AVG Internet Security hjælper også med til at sikre dine online handlinger som f. eks online shopping eller netbank. Hvis der er mistanke om en falsk hjemmeside, der udgiver sig for at være en legitim webshop eller en hjemmeside som anvender phishing metoder vil AVG Internet Security straks afbryde forbindelsen til hjemmesiden - så risikerer du ikke at foretage en handling du senere vil fortryde.

AVG Internet Security er optimeret til afvikling på den nyeste version af Microsoft Windows og vil altid kunne afvikles på tidligere versioner.

 
Systemkrav

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
179 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

179 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: AVG

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10