Regular price: 119.0000 DKK 119 In stock! Order now!

AVG PC TuneUp 2019 - 1 enhed

AVG PC TuneUp er et nyt systemværktøj fra AVG, der hjælper med at vedligeholde, optimere og reparere fejl på din computer. Oplever du et langsomt eller fejlbehæftet Microsoft Windows, så prøv AVG PC TuneUp - programmet vil med garanti gøre din computer hurtig og rette irriterende fejlmeddelelser!


Hvad får jeg med til AVG PC TuneUp?

- AVG PC TuneUp har et "1-Click Maintenance" modul som optimerer alle områder på din computer og i Microsoft Windows. Resultatet er en væsentlig hurtigere og mere stabil computer.

- Reparation af fejl, fejlmeddelelser og systemfiler i Microsoft Windows. Hvis virus skader systemfiler på din computer kan AVG PC TuneUp udbedre ødelæggelserne.

- Frigøre plads på din harddisk ved at rydde op i gamle filer og midlertidige filer, som alligevel ikke bruges af nogen programmer længere.

- Personliggøre og ændre udseendet i Microsoft Windows efter dit humør.

AVG PC TuneUp er et effektivt og funktionsrigt systemprogram til Microsoft Windows som kan hjælpe dig med at optimere hele computerens ydeevne, rydde op i junk-data, rette systemproblemer, forbedre stabiliteten, frigøre harddiskplads og alle typer af vedligeholdelsesopgaver som er nødvendige for at holde din computer i topform.

I hovedvinduet af AVG PC TuneUp kan du på en nem og overskuelig måde tilgå de forskellige systemværktøjer - alle systemværktøjerne er kategoriseret under nogle hovedmenuer:

Optimize
Clean Up
Fix Problems
Personalize

Under hver af disse hovedmenuer vil du blive præsenteret for individuelle moduler, der hver tjener et specifikt formål. F. eks kan du med modulet "Disable Programs" midlertidigt deaktivere andre programmer og tjenester i Windows uden at afinstallere dem - det vil medføre, at systemressourcer bliver frigjort til andre opgaver. Og modulet "Live Optimization" er endnu smartere eftersom det automatisk kan afbalancere aktive processer i Windows, så unødvendige processer (som optager systemressourcer) automatisk deaktiveres midlertidigt indtil du er færdig med mere presserende opgaver.

Der er også andre spændende moduler så som "Uninstall Manager", der ikke blot er endnu en klon af "Tilføj/Fjern Programmer" under Windows, men et intelligent modul som oplyser dig om hvor aktive diverse programmer er på din computer og hvor mange systemressourcer de lægger beslag på - det kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om hvorvidt du bør beholde programmet eller fjerne det helt uden at det gør en forskel.

Derudover indeholder AVG PC TuneUp moduler til oprydning og optimering af mange områder i Windows, samt en sektion (Personalize), hvor du har rig mulighed for selv at tweake og personliggøre mange indstillinger i din version af Windows.

AVG PC TuneUp er oversat til dansk og det gør det virkeligt nemt at anvende programmet. AVG PC TuneUp er optimeret til afvikling på den nyeste version af Microsoft Windows og vil altid kunne afvikles på versioner ned til Microsoft Windows XP.

 
Systemkrav

Understøtter: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
119 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

119 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk

Producent: AVG

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10