Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!

AVG Internet Security Unlimited

AVG Internet Security Unlimited yder sikring af et ubegrænset antal computere og Android enheder, både til Windows og Mac computere.

Helt konkret, så tillader AVG Internet Security Unlimited et ubegrænset antal installationer af følgende antivirusprogrammer på dine computere og enheder:

AVG Internet Security (Windows)
AVG Antivirus til Mac (Macintosh)
AVG Antivirus PRO (Android)


Hvorfor vælge AVG Internet Security?

Vil du kunne færdes sikkert rundt på din computer uden at skulle frygte for, at du bliver overvåget, eller at personlige billeder deles med fremmede, så er AVG Internet Security det program, du skal have på din computer. AVG Internet Security er en unlimited antivirus løsning, som er tilbudt af AVG, der forhandler en række af forskellige løsninger inden for sikkerhed.

AVG Internet Security giver dig en ultimative beskyttelse, når du er online, hvilket også betyder, at du ikke behøver at spekulere over mulige hackere, der kan udføre identitetstyveri eller at blive overvåget uden din egen tilladelse. AVG Internet Security dækker dig fuldt ud, og køber du den fulde pakke, vil du få følgende sikkerhedsfordele:

- Computerbeskyttelse
- Web og e-mail-beskyttelse
- Beskyttelse imod mulige hackerangreb
- Beskyttelse af dine private data og personlige oplysninger
- Beskyttelse af forskellige betalingsmetoder
- Beskyttelse af hele familien.


Optimal beskyttelse til lav pris

AVG Internet Security er et godt valg for dig og din familie, og hvis du ønsker at være sikret mod identitetstyveri, hackere og overvågning, så er et abonnemet på AVG Internet Security Unlimited meget billigt.

Når du køber AVG Internet Security kan du installere sikkerhedsprogrammet på op til 10 enheder i din husstand. Du køber AVG Internet Security Unlimited for ét år ad gangen. Så skal du ikke tænke på månedlige betaliner, men i stedet kan du surfe frit rundt på internettet uden bekymring. Der er ingen automatisk fornyelse og du betaler kun for de 12 måneders beskyttelse du køber.

Et årligt abonnement koster årligt 379 DKK og dækker 10 enheder i din husstand. Det er kun 4 DKK per enhed per måned - det er markedets bedste pris på PC-sikkerhed.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: AVG Internet Security Unlimited
- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 10 enheder i en husstand
- Styresystem: Windows, Mac, Android
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre sprog muligt via installationen

Levering direkte til din e-mail
299 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

299 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: AVG

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 12

Platform: Windows, Mac, Android