Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Sammenlign
Sammenlign

Sammenlign de forskellige versioner af AVG og find frem til den løsning der passer dine behov.

Husk at du altid har mulighed for at opgradere til en større løsning såfremt behovet skulle melde sig.

Guider til AVG
Support

Support på AVG produkter

Hvis du har købt eller fornyet dit AVG softwareprodukt hos AVG-Antivirus.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at yde dig en kompetent support. Vi skal bede dig om at sende hos en e-mail på følgende mail-adresse, hvor du kort forklarer dit problem med AVG - hvis du har mulighed for at vedlægge faktura nummer vil det lette vores ekspedition yderligere:

[email protected]

Vi yder support på alle hverdage mellem 10:00 og 18:00.

FAQ

Hvorfor skal jeg købe AVG software via AVG-Antivirus.dk?

- Vi forhandler AVG software i danske versioner og til den laveste pris i Danmark. Vi yder selvstændig support på alle AVG produkter i vores webshop. Samtidigt er alt handel med os, via AVG-Antivirus.dk, omfattet af den danske købelov - det er din sikkerhed som forbruger, at du ikke køber "katten i sækken".

Hvilken udgave af AVG skal jeg købe?

- Hvis du blot ønsker grundlæggende beskyttelse imod virus, så vil vi anbefale AVG Antivirus. Downloader du meget data fra internettet, så er AVG Internet Security en omlagt kandidat. Ønsker du en komplet sikring af din computer, så vil vi anbefale at du investere i AVG Premium Security. Er du usikker på hvilken løsning, der matcher dine behov?

Så kontakt os på [email protected] så vil vi hjælpe dig med at vælge rigtigt.