Den eneste ene. Hvem vil ikke gerne finde ham eller hende? De fleste af os søger kærligheden og tosomheden i et parforhold med et andet menneske. Søgningen efter den rette partner kan i dag ske på mange forskellige måder. Ikke blot ved at støde ind i personen face to face, men også gennem diverse datingsider. 

På https://datingpilot.dk kan du finde et overblik over de bedste datingsider i Danmark, så du ikke selv skal bruge oceaner af tid på at undersøge udbuddet. I stedet kan du bruge din tid på at møde nye mennesker på den eller de valgte datingsider.

Samtidig med ønsket om at finde den rette partner går de fleste danskere rundt og har vældig travlt. Derfor er det smart at kunne kombinere sin dating med sin smartphone, således at man ikke skal være i nærheden af en computer og logge på sin bruger, hver eneste gang man modtager en besked, eller har lyst til at undersøge, om der skulle dukke en sød person frem som et muligt match. 

Flere af de forskellige datingsider har mobilapps eller muligheden for at logge på gennem tablet eller mobil. Nedenstående vil give en introduktion til disse sider. På https://mobilabonnementpriser.dk/ kan du samtidig undersøge, hvilket mobilabonnement der passer til dit behov – herunder eventuelle databehov til datingsiderne.

 

Dating.dk

En af de mere velkendte datingsider er dating.dk. Denne har du formentligt hørt eller set en reklame for, og den er sågar Danmarks største datingside, hvis man måler på antallet af medlemmer. Samtidig har den været på markedet i næsten 20 år, da den har eksisteret siden 1998.

Det er ganske enkelt at oprette en gratis profil, og du har mulighed for at købe en såkaldt PlusProfil, der åbner op for flere muligheder. Prisen for en PlusProfil afhænger af, hvor lang tid medlemskab, man ønsker. 

Dating.dk har en app til iPhone, Android og Windows Phone, og er derfor tilgængelig på de fleste mobiltelefoner. Det kan anbefales at bruge deres app, da du dermed får besked med det samme, hvis du modtager post eller lignende fra andre brugere, kan se hvem der er online og i nærheden, nemt kan uploade et nyt profilbillede og får matches direkte på telefonen. Med dating.dk har du altså rigtig god mulighed for at kombinere din dating med din smartphone.

 

Match.com

Match.com er ligesom dating.dk en udbredt datingside, med alle typer spændende personer. Her opretter du nemt en profil ved at udfylde lidt information om dig selv, og besvare et par spørgsmål, som portalen bruger til at matche dig med andre profiler. Udover at være en datingside arrangerer Match.com også single-events, hvor du har mulighed for at møde singler. 

Match.com har en app til iOS, Android og Windows Phone, så du kan bruge deres side på samtlige platforme; computer, smartphone og tablet. Hvis du har intention om udelukkende at bruge din smartphone, kan du blot nøjes med at downloade match.coms app og oprette din bruger her. Gennem appen kan du have direkte kommunikation med andre singler, søge efter singler i nærheden og opdatere din profil. For at kunne sende og modtage beskeder er det dog nødvendigt at have et match.com abonnement, som samtidig giver dig adgang til andre features.

 

Be2

Be2 er en datingside, der benytter en mere specifik matchmaking-procedure end de tidligere nævnte. Her opretter du en profil, hvor du skal svare på en række spørgsmål, som ender ud i en personlighedsvurdering baseret på videnskabeligt materiale. Du bliver derfor matchet med personer ud fra din egen person og dine ønsker til en kommende partner. 

Be2 har en app til Google Play og iOS. Det er gratis at oprette en profil og gennemgå personlighedsvurderingen, men hvis man ønsker at bruge portalen til reel dating, skal man tilkøbe et premium medlemskab, som giver dig mulighed for at se yderligere information om de matchede personer samt skrive med dem. 

De nævnte datingsider er for den brede gruppe singler, da der ikke er nogen alders- eller jobkriterier. Men har du et ønske om at bruge en datingside, der rammer en mere specifik målgruppe, er dette også muligt.

 

Partnermedniveau

Partnermedniveau er for singler der søger et seriøst og langvarigt forhold og primært akademikere. 65% af medlemmerne er akademikere. Partnermedniveau giver dig partnerforslag baseret på resultater fra en personlighedstest på 200 spørgsmål og gennemgår derudover samtlige medlemskaber manuelt. Som de selv beskriver, ønsker de at matche singler, der tager dating på nettet alvorligt. Partnermedniveau har en app til både iPhone og Android, så du har mulighed for at tilgå datingsiden funktioner med din smartphone 

Partnermedniveau er altså en datingside, der gør det muligt, at være lidt mere specifik i sin dating. Ydermere findes der flere datingsider, der er specifik i sin alderskriterier. Disse kan ses på https://datingpilot.dk. Her har du også mulighed for at danne dig et overblik over andre tilgængelige datingsider, så du kan finde lige netop den, som er perfekt for dig. Ydermere kan du her se mere information om de nævnte datingsider. 

At kombinere sin brug af smartphone og sit datingliv er ganske smart. Så bliver du hurtigere opdateret med nye matches, kan svare på beskeder, når du modtager dem og logge på, mens du er på farten.