For at sikre din Android enhed med en antivirus-app vil vi anbefale at du downloader og installerer AVG Antivirus FREE til Android - som navnet antyder er app'en gratis at installere og yder en effektivt beskyttelse imod virus, malware og spyware som forsøger at inficere din Android mobiltelefon.

Du kan installere vores AVG-app på alle mobile enheder som kører med Android version 2.2 eller nyere.Download AVG Antivirus til Android via Google Play


Efter du har downloadet AVG Antivirus til Android til din mobiltelefon vil app'en automatisk blive installeret. Kig under Programmer for at starte app'en og udnytte de tilknyttede funktioner.


Fungere AVG Antivirus til Android på tablets?

Ja, AVG Antivirus til Android kan sagtens installeres på en Android tablet og yder samme effektive beskyttelse. Dog vil tablets som ikke understøtter telefontjenester ikke kunne anvende funktionen "Scanning af SMS tekstbeskeder".


Kan jeg installere AVG Antivirus til Android på et SD-kort?

Nej, det er desværre ikke muligt. Idéen med AVG Antivirus til Android er at app'en skal beskytte din Android enhed hele tiden så længe det mobile styresystem er aktivt. Ved installation af app'en på et SD-kort vil det ikke være muligt at beskytte din Android enhed, når SD-kortet ikke tilsluttet.

 

Kan jeg få hjælp til beskyttelse af min mobiltelefon?

For at undgå virus og malware på din mobiltelefon/smartphone er det vigtigt, at være kritisk overfor hvilke apps du downloader og installerer. Der er også en række andre forholdsregler du bør følge og i den forbindelse vil vi henvise til følgende sikkerhedsguide til Android og iPhone.