Forestillingen om at en Mac computer er uimodtagelig for virus er forkert, men det er sandt, at Mac computere er mindre sårbar over for virusinfektion eftersom cyberkriminelle udvikler fleste virustyper til Windows-baserede computere. Imidlertid forbliver risikoen aktuel - selv om den er lille - så i denne tid udsender de fleste producenter af antivirusprogrammer også produkter til Mac computere.

For at vinde fodfæste på Mac markedet, så er vi stolte af at kunne præsentere AVG Antivirus til Mac – et antivirusprogram med hvad der kaldes tredobbelt beskyttelse og programmet hjælper at blokere både Windows og Android virus, så vel som virus udviklet specifikt til Mac computere. Dette betyder, at hvis Mac brugere ved et tilfælde downloader inficerede filer fra andre styresystemer vil AVG forsøge at advare dem, før end filen er fortsat derhen, hvor den ville kunne forårsage alvorlig skade.

Ligesom andre antivirusprogrammer software kører AVG Antivirus til Mac i baggrunden og tilbyder real-time beskyttelse, som overvåger enhver fil der bliver åbnet, lagret, eller sikkerhedskopieret til scanning for mulig infektion.

Der medfølger også med en filscanner, som giver brugere mulighed for manuelt at foretage ”drag and drop” at mistænkelige filer, som antivirusprogrammet så kan scanne og bearbejde. AVG Antivirus til Mac kommer tilfører også automatiske baggrundsopdateringer, som sikrer at din Mac er beskyttet imod de nyeste trusler, i takt med at de bliver sporede og gjort uskadelige.

 

Download AVG Antivirus til Mac