Hvis du har en Android smartphone eller mobiltelefon, så kan du med fordel benytte dig af den gratis Android app som hedder AVG Cleaner. Med AVG Cleaner kan du udføre en lag række praktiske opgaver som forbedre ydeevne på din mobiltelefon og giver dermed en forbedret brugeroplevelse i din dagligdag.

Du kan bla. rydde op i alle de midlertidige filer, data og historik in den browser du anvender på din Android mobil - du kan ligeledes rydde op i opkalds- og beskedhistorikken. Hvis du samtidigt føler, at din mobiltelefon er langsom på internettet eller generelt virker sløv, så kan du rydde op i apps som lægger beslag på RAM-ressourcer og dermed frigive værdifulde systemressourcer.

 


Følgende praktisk systemværktøjer følger med i AVG Cleaner:


Batterisparefunktionen 
- hjælper dig med at identificere strømkrævende funktioner og apps, der med fordel og uden risiko kan deaktiveres. Resultatet er en forbedret batterilevetid.

Browserhistorik oprydning - rydder grundigt op i din browser, udklipsholder, App Store apps og e-mails. Der fjernes kun overflødigt data, der er inaktivt.

RAM-cacheprocesser - analyserer løbende din Android enhed med henblik på at deaktivere løbske og overflødige systemprocesser som sløver ydeevnen.

Telefonopkaldslog - rydder op i forældede telefonopkald som findes i både indgående, udgående og ubesvarede opkald.

Administration af apps - hjælper med at identificere installerede apps som aldrig anvende eller blot er til mere skade end gavn. Du kan nemt afinstallere dem via AVG Cleaner.Download AVG Cleaner til din Android