Din computer er både et underholdningsredskab, det er et vigtigt våben på arbejdet, men samtidig er det et arkiv for vigtige og personfølsomme oplysninger. Det er derfor vigtigt, at den altid kører i fineste orden, ligesom der ikke er andre, som skal have adgang til den, end dem du har valgt. Dog er realiteten i dagens Danmark, at der er kommet utrolig mange hackere på baggrund af den teknologiske udvikling, og de vil alle gerne have adgang til din bankkonto m.m. Det skal du selvfølgelig undgå for alt i verden, men det kan du kun, hvis du har et ordentligt antivirusprogram. Et sådant program kan du finde hos NorthGuard. De har gjort det til døres vigtigste opgave at sikre, du kan færdes sikkert på nettet, og det har de i den grad gjort med deres produkter.

 

Få dækket alle områder med en sikkerhedspakke

Du skal have et antivirusprogram med det samme, hvis du ikke har et, og det kan kun gå for langsomt. Og vi bliver desværre også nødt til at skuffe dig. Du kan ikke klare dig med gratisversionerne hos diverse udbydere – det er ikke nok. Dog er NorthGuards løsning ikke særlig pepberet, og alligevel bliver du dækket, som du skal samt mere til. Du får en 2-vejs firewall, alle dine personoplysninger er sikret, ligesom alle dine oplysninger ved brug af netbank samt e-handel bliver blokeret efter eller i forbindelse med køb, så dine oplysninger ikke bliver samlet på nettet. Med denne sikkerhedspakke sker der altså ikke noget, hvis du kommer til at bevæge dig ind på en farlig side – den skal nok håndtere det.

 

Undgå malware og få en hurtigere computer

Malware er i den grad medvirkende til, at du får en langsom computer, og som almindelig dødelig har du ikke altid evnerne til at stoppe disse. Det gør NorthGuards sikkerhedsprogram for dig, hvilket betyder, at du ikke pludselig har en sløv og gammel computer, men faktisk holder den sit tempo oppe, og det vil den gøre hele sin levetid. Med det rette antivirusprogram slipper du altså for at blive irriteret over en langsom opstartstid, åbning af diverse programmer og lignende – malware vil være fortid.

 

Du skal ikke være et teknisk geni for at installere et antivirusprogram

Nogle udbydere gør det utrolig bøvlet, når der skal installerede dit antivirusprogram, og sommetider vil du opleve, at det slet ikke står på dansk – det gør ikke jobbet lettere. Hos NorthGuard er det helt modsat. Her er det simpelt, og det hele står på dansk, så du behøver langt fra at være et teknisk geni, når du skal have installeret dit antivirusprogram. 
Skulle det dog alligevel drille lidt, kan du kontakte dem døgnet rundt, ligesom de også kan fjernstyre din computer, hvis det bliver nødvendigt. De stopper først, når din computer er sikker.

 

Et antivirusprogram er et must have, hvis du bevæger dig rundt på det store internet. Og har du ikke allerede et, kan du kigge forbi NorthGuard og deres løsning. Den har alt, hvad du har brug for.