For at komme godt i gang med din udgave af AVG skal du registrere din licensnøgle online og dernæst installere AVG på din computer. I denne vejledning vil vi vise dig hvordan du gennemfører denne installation.

 

Din licensnøgle skal kun registreres én gang og hvis du allerede har registreret din AVG "licens / Sales number", så skal du springe videre til installationsvejledningen via linket du finder i punkt 5. - nederst i denne vejledning.

 

Denne vejledning dækker registrering af følgende AVG programmer:

 

 

AVG PC TuneUp

AVG Antivirus

AVG Internet Security

 

 

Vejledningen nedenfor er baseret på AVG PC TuneUp og tekst, samt billeder vil variere i forhold til hvilket program du registrerer.

 

NB1: Abonnementets løbetid starter fra det tidspunkt licensnøglen bliver registreret og ikke ved installation eller fornyelse af programmet!

 

NB2: Hvis det drejer sig om en fornyelse, så anbefales du at vente til dit nuværende abonnement udløber før du registrerer licensen, da registreringen ikke forlænger dit nuværende abonnement, men fornyer det og dette betyder at hvis du registrerer den nye licens inden den nuværende er udløbet, så vil de 2 abonnementer overlappe hinanden.

 

 

1. Klik på linket herunder for at blive viderestillet til registreringssiden, hvor du skal registrere din licensnøgle på (siden du viderestilles til er på engelsk):

 

 

https://www.avg.com/dk-en/registration

 

 

2. Her skal du indtaste nogle få oplysninger i de tilgængelige felter - vi gennemgår felterne her:

 

Sales Number: i dette felt skal du indtaste / indsætte den licens du har modtaget i din kvitteringsmail fra os(e-Gear.dk).

 

First Name: her skal du angive dit fornavn.

 

Last Name: her skal du angive dit efternavn.

 

Email: indtast den e-mailadresse som skal tilknyttes dit AVG produkt.

 

Confirm email: bekræft din e-mailadresse.

 

Country: er som udgangspunkt sat til "DENMARK", så her behøver du ikke ændre noget.

 

Klik på knappen "Register" når du har udfyldt felterne.

 

 

 

 

3. Du har nu registeret dit AVG program og den tilhørende licens til din e-mailadresse.

 

Under punkt nummer 3 ”Enter your licens number” finder du det ”licens nummer” som du skal benytte til at aktivere eller forny dit program med.

 

 

 

 

4. Disse informationer bliver også tilsendt som en aktiveringsmail til den e-mailadresse du har registreret din ”licens / sales number” til.

 

Du kan altid få gensendt denne e-mail ved at benytte linket herunder.

 

 

https://www.avg.com/dk-en/license-retrieval

 

 

 

 

5. Du skal nu installere din udgave AVG på din computer.

 

Nedenfor er der en række links som hjælper dig videre i installationen - klik på det link som beskriver hvordan du installerer det AVG program du har købt:

 

 

Installation af AVG PC TuneUp

 

 

Installation af AVG Antivirus og AVG Internet Security

 

 

Hvis du allerede har installeret programmet og du blot har brug for at aktivere / forny dit nuværende abonnement, så kan du følge linket til det pågældende program herunder.

 

 

Fornyelse af AVG PC TuneUp

 

 

Fornyelse af AVG Antivirus og AVG Internet Security

 

 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.