Vi ved allesammen, at der sommetider efter afinstallation af et softwareprogram fra Microsoft Windows vil være nogle spor og rester tilbage, så som tilføjelser i registreringsdatabasen, indstillingsfiler og anden applikationsdata. Til brug i disse tilfælde er særlige hjælpeværktøjer blevet udviklet for at hjælpe dig med at fjern alle spor, som kunne være blevet efterladt af et AVG program som er, eller har været, installeret på din computer.Download den relevante version af AVG RemoverAVG Remover er målrettede mod særlige AVG softwareprogrammer og er derfor i stand til komplet at fjerne alle spor og rester af det pågældende program.

Der er ikke noget egentligt interface til AVG Remover, fordi den kører via kommandolinjen.

Desuden er konfiguration ikke mulig at ændre, eftersom AVG Remover afvikles automatisk. Dette betyder, at alt hvad du behøver at gøre er ganske enkelt at starte det eksekverbare program og lade det fjerne din version af AVG fra din computer.

AVG Remover søger efter alle spor, så som brugerindstillinger, antivirus-parametre, Virus Vault, installationsfiler og andre sådanne efterladenskaber, som kunne være resultatet af et mislykket forsøg på bortfjernelse foretaget ved at gøre brug af det indbyggede program til afinstallation i f. eks Microsoft Windows. Alle de opdagede objekter bliver fjernet på stedet eller efter en genstart.

Et vigtigt aspekt, som bør tages i betragtning når AVG Remover anvendes, er at dit system vil genstarte for at fuldføre rensningsproceduren. Dette er grunden til, at du bliver rådet til at sikkerhedskopiere dit arbejde og lukke alle andre kørende applikationer, før end du anvender dette værktøj.

For at sammenfatte det hele så får du med AVG Remover et virkelig let anvendeligt systemværktøj, som gør sit arbejde med den yderste lethed og som ikke kræver avanceret viden, eller komplicerede konfigurationer. AVG Remover beskaffenhed medfører, at programmet bør håndteres med ekstra omhu for at undgå tab af data, men ingen særlige forholdsregler er nødvendige ud over dem, der går forud for en almindelig system-genstart.