I denne lille installationsguide vil vi gennemgå hvordan du registrerer din version af AVG og på samme tid aktiverer din licensnøgle, så du får glæde af det fulde abonnement.

På den e-mail du har modtaget fra os vil der fremgå en licensnøgle og denne licensnøgle skal registreres hos AVG sammen med nogle af dine oplysninger - bla. navn og e-mail adresse. 

Ved registreringen af licensnøglen bliver dine informationer kun anvendt ved fremtidig support eller fejlsøgning på tekniske problemer. Du vil hverken modtage uønskede e-mails og du bliver ikke tilmeldt nogle former for "automatisk fornyelse" af dit abonnement.


Sådan registrerer du AVG


1. Start med at klikke ind på nedenstående internetadresse og hav din licensnøgle klar:


http://www.avg.com/dk-en/registrationI feltet "License or Sales Number" skal du indtaste den licensnøgle du har fået udleveret af os.

Klik efterfølgende på knappen "Continue".


 

2. I det næste dialogvindue skal du angive nogle oplysninger til brug for registreringen af dit AVG produkt.De påkrævede felter som du skal udfylde er:

Navn
Efternavn
E-mail adresse
Land


Klik på Continue for at fortsætte.

 

 

3. Du vil nu modtage en e-mail med den licensnøgle som du skal anvende til at registrere det fulde abonnement af din version af AVG.