At blogge er blevet en ny livsstil eller et helt nyt arbejdsområde, som ikke har eksisteret tidligere i så stort omfang, som det gør nu. Der er dagligt flere og flere der vælger at dele deres liv på en blog, som får flere og flere følgere. Før år 2000 var der stort set ingen der bloggede. Det var blot nogle få skribenter, som var på de enkelte aviser der allerede var kommet online dengang.

 

For det meste var der tale om læserbreve og artikler, som man også kunne læse i avisen. Efterhånden er blogging dog blevet så stort at selv journalister starter deres egen blog, for at man kan følge dem privat eller professionelt alt efter hvilken hat de tager på.

 

Når du overvejer at starte en blog, lave en hjemmeside eller måske starte en hel webshop, så er der en del ting du skal være opmærksom på. Først skal du vælge et domænenavn og en hostingudbyder.

 

Der findes rigtig mange webhotel udbydere (hostingudbydere) og det kan være rigtig svært at få overblik over hvad de tilbyder og sammenligne deres priser, for at se om man får en god pris. En god ting at gå efter er om de har den sikkerhed der skal til og om de passer til dit behov.

 

Uanset om det er den ene type hjemmeside eller den anden du vælger, så er der stor sandsynlighed for at den kan blive angrebet af virus eller hackere. Særligt Wordpress sider er meget udsatte for virus og hackerangreb. Derfor er det meget vigtigt at du sørger for at holde alle dine plugins opdateret.

 

Et af de billigste steder der har eksisteret i lang tid og som har over 100.000 kunder, er UnoEuro. Du kan bruge denne side til at finde dit kommende domænenavn. Selvom det er en rimelig standardpræget løsning du får hos UnoEuro, så får du ganske meget for pengene. Der er heller ikke det store behov for så mange muligheder for tilføjelser, hvis du blot skal lave en blog. Der er 5 GB plads på serveren til dig, hvilket burde være nok til at du kan uploade 25.000 billeder, hvis de ikke fylder mere end 200 kb stykket. Hvis du lægger film direkte ud på bloggen fremfor via Youtube, så skal du være opmærksom på længden og kvaliteten af disse videoer, da det hurtigt kan komme til at fylde meget mere end et par billeder.

 

Det vigtigste er nu at du har plads til dine billeder og er beskyttet mod virusangreb.