Om AVG Antivirus

Velkommen til AVG-Antivirus

På vores side kan du læse alt om de AVG softwareprodukter som vi forhandler til både private og erhverv. Her på AVG-Antivirus kan du finde softwareløsninger til IT-sikkerhed og beskyttelse imod virus, hackere, spam, malware, trojanske heste og diverse internettrusler. De softwareprodukter vi anbefaler er AVG Antivirus, AVG Internet Security og AVG PC Tune-Up - vi forhandler danske versioner af AVG. Som officiel dansk forhandler gælder den danske købelov for vores webshop og du kan læse vores handelsbetingelser længere nede.

Alle vores AVG softwareprodukter forhandles under betegnelsen "elektronisk download" som betyder, at du betaler for software i vores webshop og efterfølgende modtager hele leveringen per e-mail - med "hele leveringen" forstås, at du modtager en e-mail med licensnøgle og download-link. På den måde sparer vi logistikken og du sparer fragtomkostninger ved levering. Du modtager dit AVG produkt indenfor 5-10 minutter.

- Vi køber AVG software direkte via AVG.com og kan derfor sælge en lav pris udenom fordyrende mellemled som andre distributører og forhandlere

- Vi yder dansk support på AVG

- Køber du AVG til erhverv, så yder vi mængderabat

Leveringen

Når du bestiller et AVG softwareprodukt via vores webshop opgiver du din e-mail adresse som vi afsender licensnøgle og download-link til. Levering er 100% elektronisk og du hele din bestilling indenfor 5-10 min.

I meget få tilfælde kan et softwareprodukt være i restordre og vi vil straks kontakte dig med et forventet leveringstidspunkt. Ønsker du ikke en vare i restordre kan du altid afbestille den og få det fulde beløb refunderet.

Levering udenfor Danmark

Eftersom vores levering er 100% elektronisk, så kan vi levere til alle lande i verden. Vær dog opmærksom på, at der kan være begrænsninger på de betalingskort som vores PBS-aftale kan håndtere. Kontakt os eventuelt.

Vores betalingsbetingelser

Når du handler via AVG-Antivirus.dk, så bliver du guidet igennem et betalingsforløb som med andre webshops. Du bedes indtaste dine oplysninger som navn, efternavn, e-mail, adresse og telefon - hvis der opstår fejl, så kan vi hurtigt komme i kontakt med dig. Vi behandler alle opgivne oplysninger fortroligt og vi udleverer aldrig din e-mail til andre partnere eller sender dig uopfordret e-mails af nogen art. De eneste e-mails du modtager fra os er en kvittering, licensnøgle + download-link, samt en e-mail med instruktion til installation af AVG.

Selve betalingen kan gennemføres med Dankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express.

Du modtager straks en kvittering efter din betaling og vi afsender automatisk licensnøgler og download-link.

Din sikkerhed

Din e-mail adresse anvender vi kun til levering og efterfølgende valgfri support. De personlige oplysninger du opgiver anvender vi kun til selve faktureringen. Vi udleverer under ingen omstændigheder oplysninger til tredjepart.

Vores priser

Alle vores priser er angivet i danske kroner og inklusiv moms. Ønsker du at handle momsfrit hos os, så kontakt os med de relevante oplysninger.

Vores forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og fejlagtige priser i vores webshop. Vi er dog ikke urimelige og gør vores bedste for at prisgennemsigtighed.

Fortrydelsesret

Da alle AVG softwareprodukter kan downloades og testes gratis i 30 dage, så vil vi anbefale at du prøver et AVG program før du handler. Et køb via AVG-Antivirus.dk kan ikke fortrydes efterfølgende, da vi allerede har leveret licensnøglen.