Denne artikel redegør i detaljer for kompatibilitet af AVG produkter (både 32-bit og 64-bit) med Windows 10 og leverer også løsning på visse problemer, der kunne opstå, som resultat af en overgang eller opdatering til Windows 10.

Den nyeste version af AVG er kompatibel med Microsoft Windows 10 og vil fungere uden nogen begrænsninger.

AVG 2013, AVG 2014 og AVG 2015 er kompatible med Windows 10. Der vil imidlertid blive lanceret en større opdatering i næste måned og disse versioner af AVG kan måske ikke blive overført i overensstemmelse med ydelseskrav introduceret af Microsoft.

Vi anbefaler at opgradere dit AVG produkt til den nyeste version, før end du installerer Windows 10 ved at følge nedenstående skridt: 


1.    Download og kør installationspakken.2.    Installationen vil spørge om et licensnummer. Så længe dit aktuelle licensnummer ikke er udløbet, kan du bruge det til at aktivere den nye installation.

 


Problem: AVG forsvandt efter at Windows 10 installeret eller opdateret.

1. Download og kør installationspakken.2. Installationen vil anmode om et licensnummer. Så længe dit aktuelle licensnummer endnu ikke er udløbet, kan du bruge det til at aktivere den nye installation.Problem:

Hvad med AVG PC TuneUp og TuneUp?

Den nyeste version af AVG PC TuneUp og TuneUp Utilities 2014 er kompatible med Windows 10. Det kan muligvis ske, at din PC TuneUp, eller TuneUp Utilities applikation ikke vil være tilgængelige straks, når Windows 10 er installeret. Dette er generelt forårsaget af en inkompatibel version, som var installeret på computeren førend Windows 10 opgraderingen.

 

1. Download og kør den behørige installationspakke.

2. Installationsdialogen vil anmode om et licensnummer. Så længe som dit aktuelle licensnummer ikke er udløbet endnu, kan du bruge det til at aktivere den nye installation.