Har du en computer, så surfer du med garanti også på nettet, men vidste du, at alt, hvad du foretager dig på nettet – eller når du er online – kan spores og i værste fald bruges imod dig af hackere?

Vil du gerne passe på dig selv om din computer – og alle de andre, der også bruger den, så kræver det desværre en form for beskyttelse, hvis du gerne vil være helt sikker på at have dine ting i fred og kunne surfe frit.

 

Hvad er VPN?

VPN er en sikker forbindelse. Den bedste måde at beskrive dens funktion er at sammenligne den med en tunnel, der løber mellem din computer og internettet. Den beskytter dig og din computer fra udefrakommende hackere, folk, der vil snage og andre ubehageligheder.

Du kan bruge din VPN til at give dig selv og resten af din familie muligheden for at skabe en anonym forbindelse, der skærmer din lokation og IP-adresse.

Du kan altså i fred og ro bruge nettet uden at skulle være bange for at der er  nogen, der kigger dig over skulderen. Du kan både gemme og ændre din IP-adresse uden at gøre andet end at  klikke på en enkelt knap.  Vælg sin server og nyd trygheden.

 

Kom foran i gamet!

Har du undret dig over, hvordan det kan være at alle de reklamer, der popper op rundt omkring på nettet, når du surfer ofte, matcher sider du har besøgt eller produkter du har kigget på.

Det skyldes, at nogle sider betaler for data, der er baseret på de mennesker, der besøger deres sider og komplekse systemer, algoritmer og udregninger sørger for at tilpasse de reklamer du ser til dig ud fra netop de data og, hvad andre, der har kigget de samme steder interesserer sig for.

Med VPN kan du undgå den slags. Forbindelsen sørger for, at der ikke kan trækkes den form for informationer ud af din computer og at du ikke kan ’trackes’ på nettet.

 

Skal du have VPN?

Der findes rigtig mange forskellige firmaer, der tilbyder VPN-forbindelser og derfor skal du bruge lidt tid på at surfe usikkert, mens du leder efter den helt rigtige, der passer til dine behov. Heldigvis er der flere, der har stået med problemet og derfor findes der sider der har specialiseret sig i at sammenligne og bedømme de forskellige tjenester, så du let og hurtigt kan finde ud af, hvilken VPN du skal have. Her finder du en anmeldelse af NordVPN.

 

Vil du gerne have muligheden for at gemme eller endda ændre din IP-adresse og være helt sikker på, at der ikke er nogen, der kan se eller følge din færden på nettet, så er VPN noget for dig. Pas på både dig selv og din familie med en sikker forbindelse og en forsikring om, at der ikke er nogen, der kigger med, når du logger på nettet hjemmefra.