Ejer du en computer, og er du fortvivlet over, hvorfor den med tiden løber ind i flere og flere udfordringer samtidig med, at dens hastighed er blevet langsommere? Dette er ganske almindeligt for langt størstedelen af alle computere, fordi der med tiden lagres en masse unødvendige filer, gamle programmer og forældede drivers på din computer, som du ikke kan se med det blotte øje.

 

Ligesom du ejer en støvsuger i hjemmet for at slippe af med skidt og snavs, så har din computer brug for det samme. Mange er bevidste om løbende at rydde op i filer på sin computer eller at tømme papirkurven indimellem, men oftest glemmer vi, at computeren også oplagrer drivers til hardwarekomponenter. Og disse drivers kan være årsag til konflikter og nedsat ydelse, hvis de ikke fjernes, når de forældet.

 

Hvad er en driver?

For at du er helt med på, hvad vi taler om, så fortæller vi dig lidt om, hvad en driver er. Det kan nemlig være svært at finde hoved og hale i kompleks teknologi, hvis ikke man beskæftiger sig med det til dagligt. En driver er et lille stykke software, der fortæller din computers operativsystem og andet software, hvordan man kan kommunikere med en bestemt hardware. Drivere kommer f.eks. sammen med installationen af en printer for netop at fortælle operativsystemet helt præcist, hvilke oplysninger hardwaret, som i dette tilfælde er printeren, skal modtage. Lydkortdrivere fortæller dit software, hvordan den skal omsætte forskellige data til audiosignaler, for at kortet kan afgive lyd til et sæt højtalere. Det samme gælder for et tastatur, en skærm, grafikkort og andet. På din Windows-computer er hver driver centralt styret fra Enheds-håndteringen, som du kan finde i alle versioner af Microsoft Windows. Herinde kan du se mere om, hvilke drivere du har på din computer.

 

I takt med, at du løbende skifter printer eller andet software, vil din computer lagre nogle drivere, som du ikke længere har brug for. Disse vil, i stedet for at sende signaler, være med til at svække din computers ydeevne, og derved vil du med tiden få en langsommere computer. Heldigvis er der hjælp at hente, uden du skal røre en finger selv. Med AVG Driver Updater kan du nemlig lade AVG klare arbejdet for dig, og så koster det dig ikke dyrt at få en hjælpende hånd fra AVG Driver Updater.

 

AVG Driver Updater

Men hvad er AVG Driver Updater helt præcist for en størrelse? AVG Driver Updater er et program, der er udviklet specielt til at scanne din computer for forældede drivers til hardwarekomponenter, som kan være årsag til forskellige konflikter på din computer. I værste fald kan de reducere din computers ydelse deraf, men AVG Driver Updater sørger for, at problemet løses før det for alvor får konsekvenser. AVG Driver Updater scanner din computer og på den måde sørger for, at du nemt og hurtigt kan downloade og installere de nyeste driver til de berørte enheder.

 

AVG Driver Updater er en cloud-baseret teknologi, der helt overordnet set kortlægger alle hardwarekomponenter i din computer. Det kan være enheder som lydkort, mus, printer, grafikkort og andre enheder, der taler sammen med din computer. Når AVG Driver Updater har kortlagt alle dine enheder med deres nuværende drivers, vil AVG Driver Updater holde disse oppe imod en cloud-baseret database. Med cloud mener vi, at denne database er gemt i skyen, og derfor kan tilgås af alle, der har muligheden for at gå på nettet. Denne database sammenligner og udvælger de nyeste drivers, og på den måde vil din computer altid være opdateret med de nyeste og bedste drivers.

 

Inden du går i gang med AVG Driver Updater

AVG Driver Updater er en ualmindelig god investering, hvis du vil beholde din computer i så mange år som muligt. Men inden du går i gang, er der et par ting, du skal have øje for. Først og fremmest kommer AVG Driver Updater ikke i en dansk version, men dog er den engelske letforståelig, og så er der rig mulighed for råd og vejledning. Samtidig er der en række systemkrav til din computer, der er essentielle for, at programmet kan fungere optimalt. For at du kan bruge AVG Driver Updater, skal din computer understøtte én af følgende Windows-styresystemer:

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit)
  • Windows 10

 

Derudover skal din computer minimum have en Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre. Dette kan du læse mere om på nettet eller henvende dig til AVG. Sidst skal du have mindst 512 MB ledig RAM hukommelse på 950 MB ledig harddiskplads på din computer, så der er plads til AVG Driver Updater.

 

Pris på AVG Driver Updater

AVG Driver Updater koster et lille beløb månedligt, men til gengæld får du en computer, der både er hurtigere, leverer bedre lydkvalitet, leverer bedre billeder og som hat langt færre hardwareproblemet. Du skal ikke længere døje med en skærm, der fryser fast, og så er ud altid opdateret med de nyeste drivers til din printer eller computermus. AVG Driver Updater købes som et årligt abonnement, som du betaler én gang årligt. Her på siden finder du AVG Driver Updater 2018 til en pris på 159 kr., og hvis du deler prisen ud over årets tolv måneder, så skal du altså kun betale 25 kr. for en computer i topform. Du kan også få en gratis prøveperiode på AVG Driver Updater, så du kan få fornemmelse af, hvilken forskel systemværktøjet kan gøre for dig. Din computers ydeevne bibeholdes, og så kan du være mere tryg ved, at din computer ikke brænder sammen, fordi den har for mange data og overflødige programmer, som den til sidst ikke kan rumme.

 

Er du i tvivl om AVG Driver Updater?

Bliver du i tvivl om, hvordan AVG Driver Updater skal anvendes, eller bliver du fristet af at finde ud af mere om, hvilke hjælpeværktøjer AVG kan tilbyde dig, så kan du altid kontakte os og få den rette hjælp. Du kan nemt og overskueligt læse om, hvilke muligheder du har samt guidelines til, hvordan du anvender de forskellige værktøjer på din Windows-computer.