Beskyt din telefon mod virus

Vi har ofte så meget fokus på, at vi skal beskytte vores computer mod virus – hvilket bestemt også er vigtigt! Men det er i sidste ende også rigtig vigtigt, at du ikke får virus på din telefon. De fleste bruger deres telefon til mere og mere, hvilket også omhandler dine private anliggender. Det er sjældent noget, man har lyst til andre skal have adgang til. Det er derfor rigtig vigtigt, at du husker at beskytte din telefon mod vius, hvilket du sagtens kan gøre ved at downloade en antivirus-app til din telefon. Der findes mange gode, som kan hjælpe dig med dit problem.

 

Beskyt dine private billeder

For de fleste ville det være rigtig ubehageligt, hvis en fremmed fik adgang til dine billeder, fordi de havde haft mulighed for at hacke sig ind på din telefon. Så hvis du slet ikke har lyst til, at det skulle ske, så kunne det være en rigtig god ide at få downloadet en app med antivirus. På den måde kan du være mere sikker, når du bruger din telefon. Og du skal heller ikke tænke over, hvor private dine billeder må være, da der er risiko for, at nogen hacker sig ind på din telefon. Du skal helst have frihed til at have lige præcis de billeder, du gerne vil have. Du skal i hvert fald ikke slette dem, fordi er bange for andre ser dem, uden at du har givet tilladelse til det.

 

Ingen delte passwords

Som nævnt ovenfor, så bruger vi vores telefoner til mere og mere. Dette kan også inkludere, at du eksempelvis bruger din netbank på telefonen, og det er næppe noget, som der skal deles med andre. Det kan gå grueligt galt, hvis en hacker får mulighed for at overvåge, hvad du laver på din telefon. Der er selvfølgelig også mange andre passwords, som en hacker kan få fat i. Det kan eksempelvis omhandle adgang til din Facebook eller Instagram. Det er selvfølgelig ikke helt lige så galt som din bank, men det kan sagtens gøre skade. Det er eksempelvis ikke så rart, hvis din profil bliver brugt til ting, som du ikke har givet tilladelse til. Det kan måske virke som en lille ting, men måske bliver der skrevet ting fra din profil, som du ikke ønsker. Det er derfor en god ide, at du undgår hackere og virus på denne led også.

 

Ingen ødelagte telefoner

Det ville være super øv for dig at skulle få ødelagt en helt ny telefon, som du lige har anskaffet dig. Det skulle nødig være fordi, at du er blevet angrebet af en virus, som har gjort stor skade. Det er en super dum situation, også selv om du måske har købt den med en rabatkode som Oister rabatkode. Det kan måske lyde voldsomt, at din telefon lige frem går i stykker af en virus, og det er også i yderst sjældne tilfælde, at det sker. Men det er altid en god ide at forsikre sig imod det, så du ikke kommer ud for det.