Du skal vælge AVG, fordi har den bedste dækning. Ja, så nemt kan det faktisk siges. Med AVG Ultimate får du vores absolut bedste dækning, hvor vi sørger for at beskytte dig online og samtidig optimerer din computer, så den fungerer bedst muligt. På den måde skal du aldrig bekymre dig over, om du er beskyttet ordentligt, og du kan trygt surfe og shoppe på nettet. Med vores PC TuneUp kan du altid være sikker på, at din computer fungerer optimalt, og du slipper for at trille tommelfingre, mens din computer bruger en evighed på at starte op.

 

En sund computer

Når det kommer til internetsikkerhed, føler de fleste forbrugere sig på udebane. Det kan være svært at vide, hvad der er nødvendigt, hvis du vil være sikker på at være i trygge hænder, når du er online. Antivirus programmer og optimering af din pc kan måske virke irrelevant, men gør en stor forskel. Når du bruger din computer i det daglige, kan du ikke mærke, at antivirus og optimeringen fungerer. Det er netop pointen: programmernes opgave er nemlig at sørge for, at din computer fungerer, som den skal. Derfor kan du ikke mærke, når alt er, som det skal være. Derimod er der stor risiko for, at du kommer til at fortryde det, hvis du ikke beskytter din computer ordentligt. Så vil du mærke, at din computer bliver langsom, og hvis du er uheldig, kan andre se dine koder eller logge ind på dine online profiler.

 

Hovedrengøring på harddisken

Uden antivirus programmer eller andre former for beskyttelse, når du bruger din pc, er der mange ting, der kan gå galt. Dette skal ikke være en skræmmekampagne, men det er vigtigt at understrege, at det ikke kan anbefales at bruge en computer uden antivirus. Det gør det muligt for andre at følge med i, hvad du laver online, og du kan risikere, at dine oplysninger bliver misbrugt. Det kan både blive dyrt, hvis andre misbruger dit kort, og det er desuden ubehageligt, hvis dine filer på computeren eller din online aktivitet er tilgængelige for andre. Særligt hvis du har børn, er det en god idé at have et opdateret antivirus program på familiens pc, så der ikke opstår uheldige situationer.

Derudover er det selvfølgelig også irriterende, hvis computeren bliver langsom og besværlig at bruge. Man kan sammenligne sikkerhedsprogrammerne med en grundig omgang hovedrengøring derhjemme. Hvis du aldrig svinger støvkosten, får du et usundt klima og kan risikere at blive syg og få støvallergi. Det samme gælder for computeren, der også har brug for at blive gjort ren i ny og næ, så den kan fungere ordentligt.

 

Beskyttelse på alle fronter

Men hvad er AVG Ultimate helt præcist? AVG Ultimate er vores samlede løsning for computersikkerhed og optimering. Den dækker flere enheder, så du både kan surfe trygt på din smartphone, tablet, eller pc. Du kan dække alle enheder i din husstand, så hvis du har en stor familie, hvor alle mand har deres egne apparater, gør du en særdeles god handel med AVG Ultimate. Listen over alle funktioner i AVG Ultimate er for lang til at remse op her, men inkluderer blandt andet antivirus software, beskyttelse af private e-mails, kodeord, billeder fra dit webcam, og beskytter dig mod andre former for hackerangreb.

Desuden sørger AVG Ultimate for automatisk at opdatere software og holde orden på din computer, ligesom den hyppige rengøring sørger for en bedre batterilevetid på dine enheder. Når du gemmer billeder, bliver de automatisk forbedrede, så slørede elementer eller dårlig belysning ikke ser så slemt ud, som da billedet blev taget. Med lås på dine apps eller hele enheden er du sikret imod, at andre kan logge ind på dine brugere eller misbruge dine informationer på anden vis.

 

Antivirus dækning er uundværligt

Det kan umiddelbart lyde af meget, og du tænker måske, at hele pakken er for stor en mundfuld til dit begrænsede forbrug. Her er det dog vigtigt at huske på, at der er mange flere farezoner på nettet, end du lige tror. Selvom du bruger det meste af dine online minutter på at læse dine venners statusopdateringer om ferieplaner eller delinger af kattevideoer, er dine oplysninger stadig penge værd for internettets kriminelle. Særligt hvis du engang imellem køber ind på nettet, bør du overveje, hvordan du er dækket ind. Det siger sig selv, at det aldrig er behageligt, hvis andre får adgang til din konto eller på anden måde misbruger informationer om dig. Derfor er det en stor fordel for dig at være dækket grundigt ind, når du bruger dine forskellige devices.

 

Værn om dit privatliv, når du er online

Med AVG Ultimate behøver du ikke røre en finger, for at være fuldt ud beskyttet online. Det klarer vi for dig! Med pakkens mange funktioner er du sikret, uanset hvad du foretager dig på dine elektroniske apparater. Uden at være sikret online kan du ende i mange uheldige situationer, som kan ende med at blive dyrt, både i kroner, timer og søvnløse nætter. Med den komplette antivirus pakke slipper du for besværet og kan bruge både computer, mobil eller tablet lige som du vil. Du slipper for, at andre kan følge med i, hvad du foretager dig online, og du kan trygt bruge dit kort, uden at frygte for om andre får adgang til din kode eller andre personlige informationer. For samme pris som et par måneders medlemskab af et fitnesscenter, som du stadig ikke rigtigt kan finde vej til, får du online beskyttelse i et helt år på alle familiens enheder.

 

Bestil AVG Ultimate nu

På mange punkter minder antivirus og forsikring om hinanden; det er kun, hvis uheldet er ude, at du lægger mærke til, at du mangler det. Dog med den forskel, at AVG Ultimate holder din computer sund og frisk i hverdagen, så den fungerer optimalt. Du mærker altså som sådan ikke, hvad AVG Ultimate gør. Det er dog lige netop pointen, at du ikke lægger mærke til det, fordi programmet automatisk opdaterer og passer på dig og dine informationer, når du er online. Så bestil AVG Ultimate pakken i dag og sænk skuldrene, når du er online.