Uanset størrelsen af din harddisk er lagringsplads for vigtigt til at skulle spildes på overflødige junk-filer, cache, logs og midlertidigt data på din Mac-computer. Samtidig kan midlertidige filer og browserhistorik, samt dubletdokumenter også fortære en ordentlig luns af den tilgængelige plads på harddisken.

AVG Cleaner til Mac sætter dig i stand til at rense din Mac og hurtigt fjerne alle overflødige- og dublet filer via en brugervenlig brugerflade. For at starte oprydningen skal du ganske enkelt klikke på knappen "Scan Now" på det oprindelige AVG Cleaner panel. På samme dialogvindue kan du klikke på "Skip" knappen og programmet vil føre dig direkte til et nyt panel, hvor du kan vælge at gennemføre to former for scanninger, der er uafhængige af hinanden: Disk Cleaner, eller Duplicate Finder.

Når programmet analyserer din harddisk for at finde områder, der har brug for at blive renset søger AVG Cleaner primært efter midlertidige-, cache- og junkfiler, logs, samt din downloadhistorik. Når scanningsprocessen er færdig, kan du gennemgå resultaterne og afgøre, hvad du for nærværende ønsker at slette ved at undersøge de behørige bokse. Tryk på "Clear" knappen for at starte sletningen og AVG Cleaner ordner resten. De samme regler gælder, når det drejer sig om at administrere dine dupletter:

AVG Cleaner vil undersøge vejviseren, som angivet af brugeren og organiserer så indholdet efter type (film, billeder, arkiver, dokumenter, audio, mapper og andet). Alle indførsler er som standard ukontrollerede og du skal specificere dém, som du ønsker fjernet.

Såvel scanning som rensningsprocesser kan tilpasses fra Preferences vinduet. Du kan udelukke cache og logs fra Disk Cleaner analyse, du kan vælge at ignorere skjulte filer, når du søger efter dubletter mm.

 

Download AVG Cleaner til Mac