Mindes du tilbage til den dag, hvor du fik din helt nye Windows-computer, der arbejdede både hurtigt og gnidningsfrit? Der var hverken problemer ved opstart, pladsmangel eller programmer, den havde svært ved at trække. Nu er det en anden sag for din computer, der blæser ualmindeligt meget grundet øget behov for udluftning, og så er farten røget et gear eller to ned, så du ikke længere kan arbejde ligeså effektivt som før. Det betyder heldigvis ikke, at du er nødsaget til at spendere flere tusinde kroner på en ny computer, for der er nogle ting du kan forsøge dig med, som i langt de fleste tilfælde vil gøre din Windows-computer ligeså god som ny igen.

 

Rens din computer

Er det tilfældet, at din computer er blevet lidt for langsom og lever sit eget liv, så er det altid en god idé at rense computeren og dens systemer. Først og fremmest kan du gøre en del af dette manuelt ved at rydde op i de mest gængse elementer på din computer. For med tiden ophober der sig et lager af unødvendige filer og programmer, som du sagtens kan rydde op i løbende. Derfor er det en god idé, at du med jævne mellemrum kigger dine programmer igennem og vurderer, om du nu har brug for dem alle sammen. Programmer optager nemlig unødvendig meget plads på din Windows-computer, hvis du ikke anvender programmet særlig hyppigt.

 

Samtidig kan det være en fordel at foretage en såkaldt diskoprydning, hvor du fjerner overflødige og midlertidige filer. Papirkurven tømmes også for slettede filer, så der ikke ligger en masse ekstra materiale på computeren, du egentlig ikke bruger til noget. Og så kan det være en særdeles god idé at nulstille din computer en gang om året. Her gemmer du alt det nødvendige på en ekstern harddisk eller i skyen, og derefter nulstiller du hele din computer. På den måde bliver den tømt for alt det, du ikke længere har brug for, og så tvinger du også dig selv til at rydde op på din computer.

 

AVG PC TuneUp er din hjælpende hånd

Hvis ikke det frister at bruge flere timer på at få din computer i topform igen, så er der faktisk hjælp at hente. Med AVG PC TuneUp fra AVG skal du ikke længere bekymre dig om at holde styr på, hvilke programmer du anvender på din Windows-computer, og hvilke du godt kan være foruden. AVG PC TuneUp ordner det hele for dig, og er det ultimative værktøj, hvis du altid vil sørge for, at din Microsoft Windows arbejder så hurtigt og effektivt, som det er muligt for den. AVG PC TuneUp er et systemværktøj, der hjælper dig med at optimere, vedligeholde og reparere fejl på din computer. AVG PC TuneUp har en række features, der med garanti vil gøre din Windows-computer langt hurtigere igen, og det hjælper dig med at optimere computeren på følgende områder:

 

- AVG PC TuneUp vil optimere hele computerens ydeevne

- Rydde op i junk-data

- Rette systemproblemer

- Forbedre din computers stabilitet

- Frigøre mere plads på din harddisk og rydde op i gamle filer

- Personliggøre og ændre udseendet i dit Microsoft Windows

- Andre typer af vedligeholdelsesopgaver, som er nødvendig for en computer i topform.

 

Hvad får jeg med AVG PC TuneUp?

Med AVG PC TuneUp på din computer, får du først og fremmest muligheden for at sætte programmer på ”sleep mode” med AVG PC TuneUps nye teknologi, så de ikke blokerer for din computers ydeevne. Samtidig kan du finde og fjerne uønsket software med AVG PC TuneUp Software Uninstaller, så du bliver fri for at bruge plads på unødvendige og gamle programmer på computeren. Med muligheden for at rense din harddisk med AVGs Diskcleaner, vil du kunne rengøre din computers hukommelse i dybden og dermed blive fri for gamle backups, systemfiler, installationsfiler og andet gammelt materiale, der udelukkende fungerer som dødvægt for din harddisk.

Browsecleaner sørger for, at du kan surfe rundt på nettet med samme hurtighed, som da du købte din computer. AVG PC TuneUp giver dig også muligheden for at optimere alle områder på din computer, så du får en langt hurtigere computer samtidig med, at du kun skal klikke en enkelt gang. Med AVGs 1-Click Maintenance kan du dagligt rense din computer for ødelagte filer, installationsprogrammer og andet unødvendigt fyld på din computer.

 

Hvad koster AVG PC TuneUp?

Selvom du selv kan rydde op på din computer, så får du med AVG PC TuneUp muligheden for både selv at styre, hvad og hvornår det skal gøres, og så bliver din Windows-computer renset helt i dybden. Du kan prøve AVG PC TuneUp gratis i 30 dage for at finde ud af, om programmet opfylder dine behov. Selve programmet er nemt at navigere rundt i, og det samme gælder, når du skal installere programmet ved din prøveperiode.

Vælger du efterfølgende at gøre brug ag AVG PC TuneUp Unlimited, kan du købe et abonnement her på AVG-Antivirus.dk. Dette abonnement kører over betaling på årsbasis, så du én gang om året betaler for det kommende år. Her på siden får du et års abonnement til 219 kr og du kan nu installere AVG PC TuneUp på alle enheder i din husstand. Du kan altså slippe for en langsom computer, der bliver varm og larmende for cirka 19 kroner om måneden og få dækket alle dine enheder.

 

Fordele ved at erhverve sig AVG PC TuneUp

Med AVG PC TuneUp på din computer, følger der en række fordele med, som du kan nyde godt af som bruger. Helt overordnet set, vil AVG PC TuneUp i sidste ende spare dig for tid og penge, så du i stedet kan nyde godt af disse to ting i en travl hverdag. For i takt med, at din computer bliver fyldt op med programmer, filer og andet, så vil den også blive langsommere og trække en større belastning. Hvis ikke du renser din computer regelmæssigt kan det resultere i, at din computer til sidst brænder sammen grundet en for høj belastning.

Med AVG PC TuneUp kan du altså sikre din computer imod at blive overbelastet, og du kan derfor beholde din computer i langt flere år. Samtidig slipper du for at skulle bruge tid på at sortere og finde frem til gamle og unødvendige filer, som ofte gemmer sig langt væk på din computer. Så måske AVG PC TuneUp er en god investering for dig og din computers fremtid.