En god Wi-Fi forbindelse er alfa omega for de fleste danske borgere, da vi bruger internettet en stor procentdel af dagen. Det kan derfor være utrolig irriterende, hvis vi oplever problemer med forbindelsen, da det kan sænke vores proces. Her vil du derfor finde nogle råd til, hvordan du kan optimere din Wi-Fi forbindelse bedst mulig, så det fungerer, lige som du gerne vil have det.

 

Placering af din router

Måske tænker du, at det kan være hip som hap, hvor du har valgt at placere din router, men det har en stor betydning for, hvorvidt dit Wi-Fi fungerer. Du skal sørge for, at din router står frit, hvilket vil sige, at du helst ikke skal gemme den væk i skabe eller bag møbler, da dette vil ødelægge dens signaler til din computer. Det er ligeledes en god ide, hvis der ikke er en tyk mur imellem din computer og routeren, da det i den grad har en betydning for, hvor godt routeren kan sende signaler til computeren. Det kan dog være svært, og det bedste råd, vi i sidste ende kan give dig, er, at du skal forsøge at placere din router højt, så den står så frit om muligt.

 

Benyt netværkskablet

Det kan hjælpe rigtig meget, hvis du vælger at bruge netværkskablet i stedet for det trådløse internet. Mange gange er det ikke muligt, da du ikke sidder i nærheden af routeren, men hvis du kan komme til det, så vil du uden tvivl komme til at mærke en forbedring i din internetforbindelse. Hvis du bruger netværkskablet, skal du nemlig ikke dele den trådløse netværkskapacitet med så mange andre elektroniske enheder. På den her måde vil din oplevelse af internettet blive meget mere glidende.

 

Undgå andet trådløst udstyr

Du skal selvfølgelig ikke forsøge at undgå at købe og bruge andet trådløst udstyr, men det kan være en rigtig god ide, hvis du ikke har dem alle placeret det samme sted. Det vil sige, at hvis du eksempelvis har et trådløst musikanlæg, så skal det helst ikke stå lige ved siden af routeren, da dette også vil forstyrre signalerne. På den måde kan du opleve irritation på grund af den dårlige forbindelse, når du eksempelvis skal i gang med noget arbejde på computeren, eller hvis du gerne vil have brugt en rabatkode, som Globaltools rabatkode. I sådanne tilfælde er det generelt rigtig frustrerende, hvis du ikke kan få forbindelse til dit trådløse internet.

 

Udskift routeren

Det kan ske, at din router er blevet for gammel, og der derfor vil opstå nogle problemer med din internetforbindelse. Hvis det er tilfældet, så kan du heldigvis let finde og købe en ny router, som kan leve op til dine forventninger. Nogle af de gamle routere kan slet ikke leve op til de ting, som vi forventer med udviklingen. Det er heldigvis ikke nogen besværlig forandring, du skal i gang med, hvis du vælger at få en ny router. Det er ofte ganske let, så det skal du ikke holde dig tilbage fra.