For at undgå at virus, malware via farlige links og hjemmesider, når du surfer på internettet via din Mac-computer, så vil vi anbefale at du kigger nærmere på det lille, og gratis, tilføjelsesprogram AVG LinkScanner til Mac.

AVG LinkScanner til Mac meddeler dig på forhånd, før du opretter adgange til hjemmesiden, om den pågældende hjemmeside du er ved at bevæge dig ind på indeholder ondsindede trusler eller skadelig links. AVG LinkScanner findes allerede til Microsoft Windows og har været en stor succes som har sikret mange brugere online – nu kan du også installerer AVG LinkScanner på din Mac:

 

Download AVG LinkScanner til Mac

 

Den Mac-lignende brugerflade i LinkScanner lader dig aktivere to former for beskyttelse:

 

Search Shield

anvender browser plug-ins, som kontrollerer søgeresultaterne når du gennemfører en søgning med en populær søgemaskine, så som via Google.dk. Et informativ ikon bliver vist ved siden af hvert søgeresultat for at informere dig om hjemmesiden, så du ikke risikerer at klikke ind på et potentielt farligt link.

 

Surf Shield

giver real-time beskyttelse ved på forhånd at scanne hjemmesider og præsentere en advarsel og forhindre dig, i den aktuelle situation, i at bevæge dig ind på farlige hjemmesider og web-adresser.

AVG LinkScanner er et pålideligt program, som vil hjælpe med at beskytte din Mac mod farlige hjemmesider. Eftersom det er et gratis tilføjelsesprogram, så fungerer det på tværs af alle populære Mac browsere og du behøver ikke længere bruge tid på at opnå sikker surfing. Efterhånden som Macs bliver mere populære, bliver de et større mål for virustrusler og det at have en sikker forsvarslinje på plads på sin Mac vil aldrig kunne betragtes, som en dårlig idé. Læs mere om hvordan du beskytter dig imod andre typer af spyware og malware på den danske hjemmeside FjernSpyware.dk.