De fleste af os har en tendens til at glemme, at de ting, vi foretager os online, ikke er skjulte for alle andre. Hvis du ikke har styr på sikkerheden på din computer, kan andre følge med i, hvad du foretager dig. Udover at det er ubehageligt at blive kigget over skulderen, når du bruger din computer, kan du risikere, at andre bruger oplysninger om dig, som de kan finde på nettet.

 

Pas på dine oplysninger

En måde at blive af med denne usikkerhed er ved at anskaffe AVG VPN. VPN står for Virtual Private Network, og det betyder i bund og grund blot, at dine aktiviteter på nettet ikke kan spores. Med en VPN behøver du ikke kigge dig over skulderen, og du kan shoppe på nettet uden at være nervøs over, hvor dine kortoplysninger ender henne. Efterhånden som flere og flere af dine indkøb og daglige gøremål kan klares på nettet, bliver det mere og mere vigtigt, at have onlinesikkerheden i orden.

Hvis du surfer uden at have et ekstra sikkerhedsnet, svarer det til at trykke din Dankort kode på betalingsautomaten, uden at dække over koden med den anden hånd, og gentage koden for ham bagved i køen, hvis han spørger, hvad det sidste ciffer var. Det ville du aldrig gøre i den virkelige verden, og derfor skal du selvfølgelig heller ikke gøre det, når du er på nettet.

 

En sikker forbindelse

AVG VPN sørger ikke kun for, at alt, hvad du foretager dig online, er utilgængeligt for hackere og andre internetkriminelle. Programmet sørger desuden for at tjekke, om det Wi-Fi, du logger på, er tilstrækkeligt sikkert. Det gælder uanset, om det er en privat eller offentlig forbindelse, så du altid kan vide dig sikker, når du går på nettet. Du får også mulighed for at vælge blandt en lang række servere fra lande over hele verden, som du kan koble dig på og bruge, som om du befandt dig i det pågældende land.

På den måde kan du få adgang til serier, som måske først er tilgængelig på danske streamingtjenester lang tid efter, det er tilgængelige i for eksempel USA, så snart de bliver lagt ud. Du kan f.eks. se Netflix i USA med en VPN. Det gør det nemmere for dig at finde noget helt specifikt information, så du ikke skal søge ad omveje, og bruge meget lang tid på det. Hurtig informationssøgning er en fordel, når du er studerende, og det vil ofte være en stor hjælp, hvis du sidder meget ved computeren, når du arbejder. Desuden vil du sikkert også sætte pris på, at det ikke tager alt for lang tid, når du skal søge efter noget i fritiden.

 

Passer på alle dine devices

Når du har installeret AVG VPN, kan du trygt læne dig tilbage og bruge nettet til lige det, der passer dig. Så snart du har installeret programmet, behøver du nemlig ikke gøre mere. Du skal bare lade AVG VPN køre, og glæde dig over, at alt er i den skønneste orden. Det kan være svært som helt almindelig bruger af internettet at gennemskue, hvilke sider der kan være problematiske, og derfor kører programmet helt automatisk, så du ikke skal tage stilling til noget.

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan beskyttelsen i AVG VPN kan være så stærk, kan det nævnes til sammenligning, at den kryptering, der benyttes til at skjule dine online aktiviteter, har samme standard som den, der bruges indenfor militæret. Du kan desuden sagtens dele AVG VPN med andre, dog højst op til 5 enheder samtidigt. Prisen dækker altså både din smartphone, computer, eventuelt en tablet eller et smartwatch, og det samme for din kæreste, ven, kollega eller et familiemedlem. For mindre end prisen på en biografbillet får du adgang til en pålidelig internetforbindelse, så du kan streame masser af film derhjemme.

 

Et indbrud i din online verden

Du kan bruge AVG VPN, uanset om din elektronik kører på Android, iOS, eller Mac styresystemer. Det er altså ikke noget problem, hvis du har en iPhone, og din computer er fra Acer – uanset hvad, sørger vi for, at du kan browse sikkert. Hvis du ikke er helt sikker på, om AVG VPN er noget for dig, kan du prøve det i op til 30 dage.

Dog vil vi på det kraftigste anbefale dig, at du sørger for at beskytte dine aktiviteter online, da det er rigtig surt at komme galt afsted på nettet. Du opdager det ikke, før det er for sent, og et virtuelt indbrud i dine kodeord og personlige oplysninger kan skabe lige så meget utryghed som et indbrud i dit hjem. Det kan tage lang tid og være besværligt at lukke for konti eller åbne nye profiler, hvis dine oplysninger bliver hacket. AVG VPN er som en forsikring: du mærker det måske ikke direkte, mens du har den, men hvis du ikke har en, og uheldet er ude, kan det have store konsekvenser.

 

VPN er uundværligt

Det kan ikke understreges nok, at du skal være varsom med, hvad du foretager dig på nettet. Mange kriminelle tjener penge på at misbruge data om helt almindelige forbrugere eller hacker sig frem til dine kortoplysninger eller information om dine profiler på forskellige hjemmesider. Hvis du gerne vil undgå, at andre kan følge med, når du browser på nettet, skal du have et VPN. Med AVG VPN er du altid sikret en forbindelse, der ikke lækker information, og du kan shoppe eller holde dig orienteret om din netbank uden at føle dig overvåget.

Du slipper for, at dine yndlingsfilm hakker eller går helt i stå, for du kan være sikker på, at internetforbindelsen altid er helt i top. Kort sagt er AVG VPN den ideelle løsning til dig, der ikke kan undvære internettet, men som samtidig heller ikke vil have, at dine oplysninger havner det forkerte sted. Køb AVG VPN i dag – du vil med garanti ikke fortryde det.