Internettet er blevet det væsentligste instrument til kommunikation og til at opnå information og handle varer, ikke kun nationalt, men rundt omkring i verden. Men der er stadigvæk en mængde trusler for den almindelige computerbrugeren. Virus og anden ondsindet software, ligesom farlige hjemmesider som tilbyder information eller billige produkter er allestedsnærværende.
 

AVG LinkScanners formål er at muliggøre sikker færden og e-handel på internettet. Programmet er en let håndtérbar softwareløsning, som sætter dig i stand til at surfe, søge og besøge hjemmesider uden bekymringer. Softwaren beskytter dig mod de stadig mere lumske online trusler, ved at kontrollere hver hjemmeside i real-time, før du åbner den på din computer og opretter forbindelse til den via din browser.
 

Først og fremmest kører AVG LinkScanner i værktøjslinjen og holder konstant øje med de hjemmesider, du opretter forbindelse til online. Den beskytter din computer uden nogen anstrengelse fra din side, selvom du har mulighed for at finjustere dens indstillinger.
 

Helt konkret, så indbefatter AVG LinkScanner to komponenter:


Search-Shield og Surf-Shield


Som navnene angiver, hjælper disse komponenter, når de éngang er aktiverede, dig med at holde dig væk fra hjemmeside-baserede angreb, når du søger eller surfer på internettet. AVG LinkScanner tilbyder let adgang til indstillinger og giver dig mulighed for, efter valg, at deaktivere én, eller begge beskyttelsesmetoder, så vel som de meddelelser som vises via værktøjslinjen.
 

Du kan integrere AVG LinkScanner med de installerede browsere på din computer ved at installere en udvidelse, som kaldes AVG Safe Search. Efter at have aktiveret dette tilføjelsesprogram advarer AVG LinkScanner dig mod enhver mulig trussel fundet på en hjemmeside ved at vise en vurdering og et risikoniveau i din foretrukne søgemaskine. Disse er følgende: "Sikker", "Advarsel" og "Farlig".

Du kan stadigvæk få adgang til hjemmesiden, hvis du virkelig ønsker det om end denne handling er på eget snsvar. Yderligere indbefatter AVG LinkScanner en on-demand scanningsfunktion, så du let kan scanne en hjemmeside-adresse for at spore trusler på siden, før du opretter adgang til den. Resultaterne er kompatible med dem, som andre sikkerhedsprodukter viser.
 

Efter at have set scanningsresultatet kan du åbne siden direkte fra AVG LinkScanners hovedvindue.For at blive advaret mod alle nye trusler, som du kan møde online, kan du foretage en opdatering af AVG LinkScanner, når du ønsker det. Online trusler drejer sig ikke kun om virus, eftersom tyveri af identitet og personlig information er blevet et virkeligt og nærværende problem.

AVG LinkScanner er designet til at forhindre disse situationer og give dig mulighed for sikker surfing, sikrer arbejde på socialt netværk og at kunne e-handle ind uden bekymringer.

 

Download AVG LinkScanner til PC